Home TOP NEWS Οι 6 βαθμοί και η Ευρώπη

Οι 6 βαθμοί και η Ευρώπη

ag23-apoel-omonoia-c (28)


Μετά τη ψεσινή νίκη του Απόλλωνα, η απόσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την ενδεχομένως προνομιούχα 4η θέση, έχει πάει στους 6 βαθμούς. Λέμε ενδεχομένως, γιατί για να βγει Ευρώπη ο 4ος, πρέπει μια από τις πρώτες 3 ομάδες (Αποέλ, ΑΕΚ, Ανόρθωση) να κατακτήσει το κύπελλο. Η ΑΕΚ μάλλον πρέπει να θεωρείται στα ημιτελικά, το Αποέλ θα το παλέψει με τον Άρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ήδη εκεί και η Ανόρθωση μάλλον εκτός. Αν δεν κατακτήσει λοιπόν ένας εκ των Απόλλωνα και ΑΕΛ το κύπελλο, ο 4ος πάει Ευρώπη. Μέχρι εκεί όμως έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Δεν είναι τόσο η απόσταση που προβληματίζει, είναι η εικόνα που έβγαλε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ντέρμπι με το Αποέλ. Ήταν τόσο αρνητική, που σχεδόν διέγραψε την εμφάνιση και τη νίκη επί της ΑΕΚ 7 βράδια νωρίτερα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, κάθε φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδίδει παρόμοια με το Σάββατο το βράδυ, θα χάνει βαθμούς και πολύτιμο έδαφος. Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές, μπορούν να την επαναφέρουν σε κατάσταση να διεκδικεί τη 4η θέση, αλλά όχι με τέτοιο πρόσωπο. Και είναι τόσο ασυνεπής (και) φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δυστυχώς δεν πείθει ότι θα βρει επιτέλους σταθερότητα.

Θα μας πείτε τώρα, πολύ πιο σημαντική από την Ευρώπη, είναι η αναδιοργάνωση του σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συμφωνούμε απόλυτα και αν στο βωμό του να βάλουμε τις βάσεις χαθεί το τραίνο της Ευρώπης, είναι μια θυσία που είμαστε διατεθειμένοι να την κάνουμε. Θα προτιμούσαμε όμως αυτή δουλειά που απαιτείται να γίνει, να στηριχθεί και από τα έσοδα του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.