Home SPORTS NEWS Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για… Τζόνσον

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για… Τζόνσον

johnson


Στην Αγγλία συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση με τις ερωτικές περιπέτειες που είχε ο Άνταμ Τζόνσον (τα παραδέχτηκε ο ίδιος) με ανήλικη και οι αστυνομικές αρχές έδωσαν συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Μιλάμε για στοιχεία από δύο κασέτες στις οποίες η 15χρονη περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα πέρασε με τον πρώην άσο της Σάντερλαντ (έλυσε το συμβόλαιο με τον παίκτη, μετά και την παραδοχή του 29άχρονου αμυντικού)!

Στην πρώτη κασέτα η 15χρονη αναφέρει στην κατάθεσή στην αστυνομία πως αισθάνθηκε μετά την σεξουαλική πράξη που είχε με τον Άνταμ Τζόνσον. «Λίγο πολύ όπως περίμενα να συμβεί. Ήμουν σοκαρισμένη από αυτό που είχε γίνει. Κάπως σαν να ήξερα ότι είχα κάνει κάτι λάθος», υπογραμμίζει η νεαρή κοπέλα.

Στη δεύτερη κασέτα η 15άχρπνη αναφέρει: «Μου τράβηξε το χέρι δύο φορές προς το πέος του, το οποίο το αποκαλούσε «το πραγματάκι» του. Θα ένιωθα άβολα αν έβγαζα το χέρι μου από εκεί. Έτσι αισθάνθηκα υποχρεωμένη να το κάνω».

Με βάση τα όσα είπε η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές, το κορίτσι είπε ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τζόνσον στις 17 Ιανουαρίου 2015. όταν του είχε ζητήσει να υπογράψει δύο φανέλες της Σάντερλαντ για αυτή. Στη συνέχεια ο παίκτης, αφού υπέγραψε της είπε ότι θα πρέπει να του δώσει ένα φιλί για το «ευχαριστώ». «Τότε είχα αισθανθεί πάρα πολύ όμορφα», επισήμανε η 15άχρονη.

Μέσα στις επόμενες μέρες υπήρξε επικοινωνία της νεαρής με τον πρώην αμυντικό των «μαύρων γατών» μέσων κινητών τηλεφώνων. Τότε ο Άνταμ Τζόνσον ανέφερε στην κορίτσι ότι του χρωστάει ένα φιλί και θα έπρεπε να του το δώσει.

Έτσι, οι δυο τους συναντήθηκαν, και ο 29άχρονος παίκτης την κάλεσε στο αυτοκίνητό του και της είπε: «ήρθα γιατί θέλω το ευχαριστήριο φιλί μου».

Η νεαρή κοπέλα έχει καταθέσει, περιγράφοντας και το πως έκανε στοματικό έρωτα στον Τζόνσον: «Το φιλούσα για ένα μικρό διάστημα. Κάποια στιγμή ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, του πήρε χρόνο για να το κάνει αυτό. Έβαλε το χέρι του στο παντελόνι μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι μου στο παντελόνι του και μετά έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και με έσπρωξε κάτω»!

Η 15άχρονη τόνισε ότι μετά από μέρες είπε στον πατέρα της αυτό το περιστατικό, λέγοντας πως δεν έκανε, γιατί δεν θέλει να κρατάει μυστικά από την οικογένειά της.

«Φοβήθηκα μήπως δεν με πίστευε κανείς», ανέφερε στις αρχές η 15άχρονη η οποία σε ερώτηση που δέχθηκε από τους αστυνομικούς στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι ο παίκτης γνώριζε πολύ καλά ποια ήταν η ηλικία της. «Με είχε ρωτήσει νωρίτερα και του είπα ότι είμαι 15», έχει καταθέσει… Λόγια που «έκαψαν» τον Άνταμ Τζόνσον στο δικαστήριο! Όπως είπαμε ο 29άχρονος παραδέχθηκε άλλωστε την ενοχή του.

Πηγή: Pamesports.gr