Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Γιατι έπαψες ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζεις

Αναγνώστης: Γιατι έπαψες ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζεις

opinions-2015a


Όπως αναφέρεται και στον τίτλο του mail πραγματικά έχει πάψει η ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζει ομάδα με νοοτροπία νικητή. Την πιο πάνω φράση μου την ανέφερε ένας πολύ καλός φίλος, φίλαθλος του Αποέλ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα θέλοντας να υποστηρίξει την δική του ομάδα αλλά συνάμα βλέποντας τα δικά μας επιλεκτικά χάλια δεν μπορούσε παρά να μου μεταφέρει ορισμένες από τις λυπητερές, για μένα, εικόνες της ομάδας μου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να βρίσκουμε παρηγοριά στο “μακάρι τουλάχιστο να μας έχουν ανταμείψει με ένα σεβαστό ποσό, ή μακάρι να πιάσαμε καλά λεφτά στο στοίχημα να ξοφλήσουμε τα χρέη μας”. Πραγματικά αυτή η διορατικότητα του μέλλοντος μας έχει σκοτώσει. Διορατικότητα λοιπόν από πλευράς εκάστοτε διοικούντων, ΜΗΔΕΝ. Όταν προπουλάς εισιτήρια διαρκείας για τα επόμενα δύο χρόνια τότε φυσικά και δεν θα αγοράσω όταν ξέρω πως κατά 95% θα βλέπω το τι βλέπω σήμερα αντί να βλέπω την ομάδα και το επίπεδο ποδοσφαίρου επί θητείας Σαβέφσκι. Άρα, το αποτέλεσμα είναι πως ακόμη και η μικρή μερίδα των οπαδών που θεωρούνται ρομαντικοί είτε έχουν ξενερώσει από το τι βλέπουν ή απλά έχουν/έχουμε κουραστεί την συνεχές κοροϊδία και ασέβεια. Και επειδή έχω αναφέρει τον Σαβέφσκι, ο άνθρωπος όταν έφυγε είπε πως σε βάθος χρόνου θα βγουν όλα σιγά σιγά στην επιφάνεια για την Ομόνοια. Όλα βγαίνουν όντως σιγά σιγά στην επιφάνεια όπως τα λύματα από ένα πηγάδι νερού. Μόνο που αν δεν καθαρίσουμε το πηγάδι τότε θα μας πνίξουν.

Έχουμε ξεπουλήσει παίκτες για το χρήμα ενώ με το χρήμα που θα μπορούσαν να μας βγάλουν με την απόδοση τους στο γήπεδο σε βάθος χρόνου τα οφέλη θα ήταν πολλαπλάσια. Βγάλαμε παίκτες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και τους ξεφορτωθήκαμε (βλέπε Στάθης Αλωνέυτης, Κώστας Μαλέκος κ.ο.κ) για λόγους που ακόμη δεν μάθαμε ή για τους οποίους δεν είμαστε σίγουροι. Αυτό κύριοι οφείλεται σε λάθος νοοτροπία και έλλειψη επαγγελματισμού! Ο παίχτης είναι επαγγελματίας και η δουλεία του είναι να θέλει να παίξει και να ανταμείβεται!

Όσο για τον Δημήτρη Χριστοφή τα λόγια θεωρώ πως είναι περιττά για την αξία του αλλά χωρίς να έχω οτιδήποτε εναντίον του ποδοσφαιριστή θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη για την κίνηση της διοίκησης. Η κίνηση των 150 000 θεωρώ πως ήταν λανθασμένη λόγο της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σταδιακά με την αποπεράτωση της θεραπείας του για τον τραυματισμό του αλλά και με την σταδιακή επάνοδο του στα γήπεδα, πάντοτε με το χαμηλότερο ρίσκο για υποτροπές και επιπρόσθετους τραυματισμούς.

Συνοψίζοντας έχω συμπεράνει τα ακόλουθα:

1.Διορατικότητα μηδέν – οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε λίγο θα καταντήσουν όπως τις γενεές των προσφύγων οι οποίες αργοπεθαίνουν και δεν υπάρχουν αντικαταστάτες.

2.Ασέβεια και κοροϊδία προς τον κόσμο.

3.Ξεπούλημα ποδοσφαιριστών που είτε αναδείξαμε είτε πραγματικά ήθελαν να εργαστούν για το οικοδόμημα της Ομόνοιας.

4.Λανθασμένη χρήση ποδοσφαιριστών.

Ευελπιστώ πως ο επόμενος πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου να μην είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αλλά να είναι στυγεροί επιχειρηματίες που να μπορούν να βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν επιχείρηση για κέρδος και όχι τον κόσμο της σαν δωρητή εισφορών στον έρανο για ανοικοδόμηση η οποία δεν έρχεται ποτέ. Χρειαζόμαστε άτομα έξυπνα με επιχειρηματικό μυαλό και διασυνδέσεις.

Ασέβεια, μπάχαλο, κατάντια, λύπη, οίκτος, ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυστυχώς δεν είναι μοιρολόι αλλά η πικρή αλήθεια.

ΣΜ