Home TOP NEWS Ανεξάρτητα από καυγάδες και στόχους

Ανεξάρτητα από καυγάδες και στόχους

anakoinwsi-fieasta-kosmos


Σε χθεσινό μας κομμάτι κάναμε λόγο για ανάγκη οι φετινές εκλογές να μεταφερθούν τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα. Αναφέραμε σε αυτό ότι μιλάμε για εκείνη τη χρονική περίοδο, έτσι ώστε να έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες όσον αφορά τα κριτήρια Μαρτίου. Έχουν περάσει στο περιθώριο είναι η αλήθεια, αλλά είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό και αν περαστούν η ομάδα μας θα πάρει μεγάλη ανάσα, αφού θα έχει ξεμπερδέψει με το μεγαλύτερο κομμάτι των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της (όχι με όλο το χρέος, αλλά με αυτά που έπρεπε να δώσει άμεσα).

Η άποψη μας ότι πρέπει να μεταφερθούν οι εκλογές, δεν έχει να κάνει ούτε με τους καυγάδες που παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό, ούτε με τους όποιους στόχους κυνηγάει η ΟΜΟΝΟΙΑ (Ευρώπη, κύπελλο). Έχει να κάνει με τη προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος Σεραφείμ δεν προτίθεται να επαναδιεκδικήσει, κάτι που συνεπάγεται πως και η σύσταση του συμβουλίου θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Πολύ απλά, είναι πολύ αργά το τέλος Μαΐου να αναλάβει νέα διοίκηση και να έχει να διαχειριστεί θέμα τεχνικού διευθυντή, θέμα προπονητή και θέμα των αρκετών συμβολαίων που λήγουν.

Οι πληροφορίες για άτομα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν. Δεν έχουμε ασχοληθεί εις βάθος, γιατί δεν υπάρχει για την ώρα κάτι χειροπιαστό και θα ήταν λάθος να παρασύρουμε. Επιμένουμε πάντως, πως οι όποιες διεργασίες, από τους όποιους ενδιαφερόμενους πρέπει να ενταθούν, ενώ και η διοίκηση πρέπει να αρχίσει να μελετά την ημερομηνία που θα θέσει για εκλογική. Και να την ορίσει άμεσα, έτσι ώστε να εκτονωθεί και σε κάποιο βαθμό η κρίση. Αναφέρουμεε ξανά πως καλό είναι να μελετηθεί συνύπαρξη για ένα διάστημα “παλιών” και “νέων” για να ομαλοποιηθεί η μετάβαση.