Home TOP NEWS Άλλα δύο για τον βραχυπρόθεσμο

Άλλα δύο για τον βραχυπρόθεσμο

ag24-omonoia-aris (141)


Μιλώντας λίγο μετά το παιχνίδι με την Πάφο, ο Αντρέας Δημητρίου έθεσε ξεκάθαρα τον βραχυπρόθεσμο στόχο: μόνο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η πρώτη είναι ήδη γεγονός, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε χθες τον Άρη και μείωσε την απόσταση από τη 4η θέση στους 5 βαθμούς. Τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι σαφώς πιο δύσκολα και η ομάδα μας καλείται να κάνει το καθήκον της, να πιάσει τον βραχυπρόθεσμο στόχο της και να δει που βρίσκεται.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βέβαια δεν είχε μείνει εκεί. Πρόσθεσε πως “σίγουρα δεν θα μας πάρουν εκεί που θέλουμε οι τρεις νίκες, αλλά θα βελτιώσουν τη θέση που βρισκόμαστε”. Το πιθανότερο είναι πως και δυο νίκες να πετύχουμε, δεν θα ξεκολλήσουμε από τη 5η θέση. Οφείλουμε όμως να τις πάρουμε, να πλησιάσουμε όσο πιο πολύ γίνεται την τετράδα και να φτάσουμε σε θέση βολής γιατί η Ευρώπη αυτή τη στιγμή που μιλάμε μόνο σίγουρη δεν είναι.

Έχοντας αναφέρει τον στόχο της Ευρώπης πάντως, να επαναλάβουμε και τη θέση μας πως δεν πρέπει άλλη μια φορά να μας θολώσει την κρίση. Ναι το ρευστό που θα έρθει από αυτήν είναι καλοδεχούμενο. Ο προγραμματισμός και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν όμως δεν πρέπει να εξαρτάται από αυτή. Ούτε πρέπει να σπρώξει αν έρθει τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Πέμπτοι είμαστε.