Home TOP NEWS Πώς θα μείνει ο Σκέμπρι

Πώς θα μείνει ο Σκέμπρι

ag22-omonoia-aek-Schembri (179)


Θέλει και τον θέλουμε, ακούμε τις τελευταίες μέρες, όμως ανακοίνωση ανανέωσης δεν έχει έρθει ακόμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά χθες έγινε γνωστό πως ο Αντρέ Σκέμπρι έχει απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού παρότι τα βρήκαν εύκολα στη χρονική διάρκεια, υπάρχει διαφορά στα λεφτά. Το γεγονός πως υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές για παραμονή, είναι σίγουρα θετικό, εκείνο που ευχόμαστε είναι να είναι αρκετό για να τον κρατήσει κάτοικο Ηλίας Πούλλος.

Από τη μια η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, δεν θέλει να ξεφύγει από κάποια οικονομικά όρια τα οποία έχει θέσει. Ο Σκέμπρι ξέροντας πως κλείνει πιθανότατα το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο, φυσιολογικά θέλει να ξέρει πως θα λάβει ένα καλό ποσό για αυτό και αξιώνει περισσότερα από όσα προσφέρει η ομάδα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που πρέπει να βρει τον τρόπο να τον κρατήσει και ενώ άλλες ομάδες βλέπουν τη περίπτωση.

Πώς θα παραμείνει παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Σκέμπρι λοιπόν; Με αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι η απάντηση. Αφού η ομάδα μας έχει αποδείξει ήδη στο Μαλτέζο πως τον θέλει εδώ για χρόνια, ας ανεβάσει η μια πλευρά λίγο τι προσφέρει, να κατεβάσει η άλλη αυτά που ζητά και αν τα βρουν κάπου στη μέση…