Home TOP NEWS Συγκλίνουν οι απόψεις για το θέμα των μελών

Συγκλίνουν οι απόψεις για το θέμα των μελών

kosmos (1)


Η ιστοσελίδα μας λαμβάνει συνεχώς μηνύματα από αναγνώστες τα οποία διαβάζουμε με ενδιαφέρον και προσοχή. Με τις εισηγήσεις ή και τα παράπονα σας για την σημερινή κατάσταση στο Σωματείο αντιλαμβανόμαστε πως εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες ομοϊδεάτες μας που επιθυμούν να δουν την ομάδα να λειτουργεί σε πρότυπα που θα την καταστήσουν ξανά μόνιμη πρωταγωνίστρια στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Προχθες μάλιστα κάναμε ζωντανή ενημέρωση από την ανοικτή συγκέντρωση των οργανωμένων και από τις απόψεις που εκφράστηκαν εκεί για το θέμα των μελών όλοι συγκλίνουν πως είναι αδικαιολόγητη η στάση των εκάστοτε διοικούντων στο θέμα «μέλη». Ναι μεν δηλώνουν όταν ερωτηθούν πως οι πόρτες είναι ανοικτές και όποιος επιθυμεί ας κοπιάσει, όμως ειλικρινή πρόθεση για εκστρατεία εγγραφής νέων μελών δεν έγινε ποτέ από κανένα Δ.Σ και αυτό είναι γεγονός. Πέραν από μια ομάδα πρωτοβουλίας του κόσμου προ διετίας ουδέποτε πήρε κάποιο Δ.Σ σοβαρά την εκστρατεία, την στιγμή που άπαντες συμφωνούμε βάση απλής λογικής ότι με χιλιάδες περισσότερα ενεργά μέλη, οι πιθανότητες για ένα κοινά αποδεχτό συμβούλιο, θα είναι με το μέρος μας.

Επιβάλλεται παράλληλα κάποια μείωση της συνδρομής, εκσυγχρονισμός των διαδικασιών εγγραφής, πληρωμής και προσθήκη προνομίων. Προτάσεις για τα πιο πάνω έχουν αναλυθεί στο παρελθόν από Ομονοιάτικες ιστοσελίδες και αν μας ζητηθεί από το Σωματείο είμαστε έτοιμοι να τις μεταβιβάσουμε αναλυτικά προς το Δ.Σ. Τα μέλη, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχουν και ας πάψουμε επιτέλους να στερούμε από το Σωματείο την ισχυροποίηση του, στο κέντρο λήψης αποφάσεων για το μέλλον του. Η νέα διοίκηση πρέπει να βάλει ψηλά στο οργανόγραμμα της, την πλήρη αναδιοργάνωση ξεκινώντας πρώτα από αυτό.