Home TOP NEWS Συμπληρώθηκε η τετράδα

Συμπληρώθηκε η τετράδα

kypello (2)


ΑΕΚ, Αποέλ, Απόλλωνας. Οι τρεις αυτές ομάδες είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Την επόμενη εβδομάδα οι πράσινοι θα μάθουν κόντρα σε ποια ομάδα θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους “4” αφήνοντας κατά σειρά εκτός την ΠΑΕΕΚ, τον Εθνικό Άχνας και την Πάφο. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το “τριφύλλι” για να φτάσει μέχρι το σημείο που βρισκόμαστε στη διοργάνωση. Τώρα όμως καλείται να δείξει απέναντι σε πιο δυνατό αντίπαλο πόσο πολύ θέλει την πρόκριση.

Κλήρωση
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ημερομηνίες
Διαθέσιμες ημερομηνίες για τους ημιτελικούς είναι η 6η και η 20η Απριλίου. Αν χρειαστεί, διαθέσιμη είναι και η 4η Μαΐου.

Προϊστορία
-Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά 14 κατακτήσεις Κυπέλλου, με την τελευταία να ήταν το 2012 κόντρα στην ΑΕΛ, νικώντας 1-0 στον τελικό.
-Το 2012 ήταν και η τελευταία χρονιά, έως τώρα, που η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε σε τελικό, έχοντας συνολικά 20 συμμετοχές.
-Τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ τέθηκε αντίπαλος στο Κύπελλο κόντρα σε μια εκ των τριών πιθανών αντιπάλων είναι πέρσι με το Αποέλ στα ημιτελικά, με την ομάδα μας να γνωρίζει τον αποκλεισμό.
-Απέναντι στον Απόλλωνα τελευταία φορά στη διοργάνωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε την περίοδο 2013-14 στα προημιτελικά, όπου η ομάδα μας αποκλείστηκε με μια νίκη και μια ήττα.
-Με την ΑΕΚ, η ομάδα μας συναντήθηκε τελευταία φορά το 2007 στη φάση των ομίλων, με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση, έχοντας από μια νίκη στις μεταξύ τους μονομαχίες. Σε νοκ άουτ γύρο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περίοδο στα προημιτελικά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει και τους δύο αγώνες.