Home TOP NEWS Συζητήθηκε ξανά το θέμα εταιρεία

Συζητήθηκε ξανά το θέμα εταιρεία

flag


Μέσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που συζητήθηκαν στην χθεσινή ανοικτή συνάντηση της ΘΥΡΑΣ 9, ήταν και το θέμα της εταιρίας. Φίλος της ομάδας μας, ο οποίος ακολουθεί την ομάδα εδώ και μισό αιώνα (είναι 56 ετών) επιχειρηματολόγησε πως το κόλλημα μας σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με την έννοια της εταιρίας, είναι αυτό που μας κρατάει πίσω από τους στόχους και που μας θολώνει την κρίση. Συνέχισε λέγοντας πως όσο το εκάστοτε συμβούλιο δεν είναι ουσιαστικά δεσμευμένο να παραδώσει αποτελέσματα, η ομάδα είναι καταδικασμένη να δουλεύει ερασιτεχνικά.

Η απάντηση που έλαβε, η οποία μας εκφράζει πλήρως, είναι πως η εταιρία δεν είναι πανάκεια και ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι επαγγελματισμός. Δεν χρειάζεται να παραδώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον οποιοδήποτε επιχειρηματία την βλέπει σαν επένδυση και επιχείρηση, για να επιβάλουμε κάποιες δομές και βάση λειτουργίας. Εκείνο που χρειάζεται είναι να οργανωθούμε καλύτερα, να προχωρήσουμε, να εκσυγχρονιστούμε. Και τότε είναι που θα έρθουν τα επιτυχή αποτελέσματα.

Ανεξάρτητα από τη διαφωνία (άνοιξε καλός διάλογος) εκείνο που κρατάμε είναι πως σε μια συνάντηση ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ ανταλλάχθηκαν διαφορετικές απόψεις, ακόμα και δύο άκρων.