Home TOP NEWS “Δεν είναι συγκρουσιακοί”

“Δεν είναι συγκρουσιακοί”

michalis-iordanous


Με αφορμή την εξαγγελία υποψηφιότητας από το Μιχάλη Ιορδάνους μέσω της χθεσινής σχετικής του ανακοίνωσης,  ο Πέτρος Παπαγιώργης ερεύνησε περισσότερο το θέμα. Πιο κάτω κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την ομάδα “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, όπως τα αναφέρει ο δημοσιογράφος του 24sports.com.cy, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε χθες στην εν λόγω ιστοσελίδα.

“Ο 35χρονος επιχειρηματίας, Μιχάλης Ιορδάνους, είναι το πρώτο άτομο που ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του στις εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως ενημέρωσε, θα εμφανιστεί  ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας  ο συνδυασμός είναι σχεδόν έτοιμος, αποτελούμενος και από άτομα που είχαν εμφανιστεί και στις προηγούμενες εκλογές του σωματείου, ως «Εναλλακτικοί».

Ένα από τα μέλη του συνδυασμού είναι και ο Νικόλας Βαλανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα αυτή έχει έτοιμο το πλάνο της, ενώ σύντομα αναμένεται και η από μέρους του ανακοίνωση διορισμού εκπρόσωπου Τύπου.

Ο χαρακτήρας της καθόδου τους στις εκλογές κάθε άλλο παρά συγκρουσιακός είναι, όντες ανοικτοί σε συνεργασίες. Επιμένουν ιδιαίτερα στις αλλαγές των δομών του σωματείου. Όπως για παράδειγμα διορισμό τεχνικού διευθυντή και διευθυντών τμημάτων.

Ο συνδυασμός καλεί το Δ.Σ. του σωματείου, να προχωρήσει άμεσα στην εξαγγελία εκλογών για το μήνα Απρίλιο και εν πάση περιπτώσει  γρηγορότερα από τις 22 Μαΐου, ημερομηνία για την οποία είναι προγραμματισμένες οι βουλευτικές εκλογές.”