Home TOP NEWS Με κίνητρα ή χωρίς

Με κίνητρα ή χωρίς

ag25-enp-omonoia-c (11)


Περίεργο το σκηνικό που στήνεται για την 6η θέση, στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τα προνόμια της, θέλουν να απολαύσουν η Νέα Σαλαμίνα (που την κατέχει καθώς μιλάμε), η Δόξα και η επόμενη αντίπαλος μας ΑΕΛ. Το παράξενο είναι πως το πιο πιθανόν είναι τα παιχνίδια της Σαλαμίνας και της Δόξας, να διεξαχθούν μια μέρα νωρίτερα από τη Πέμπτη, που είναι ορισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με την ΑΕΛ. Αυτό τουλάχιστον απαιτεί η αστυνομία Κύπρου.

Αν όντως δεν μετακινηθεί το παιχνίδι μας, αυτό πάει να πει πως υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι η ΑΕΛ να έρθει εντελώς αδιάφορη στο ΓΣΠ (αν η Σαλαμίνα κερδίσει την Άχνα) αφού δεν θα προλαβαίνει την 6άδα. Το δεύτερο είναι η ΑΕΛ να έρθει έχοντας μεγάλο κίνητρο να μας κερδίσει, αφού με νίκη της, ενώ έχει προηγηθεί απώλεια της Σαλαμίνας, την ανεβάζει, έστω και την υστάτη, στην 6η θέση.

Τα κίνητρα της ΑΕΛ πάντως, πολύ λίγο μας απασχολούν. Έχουμε κι εμείς λόγους να θέλουμε τη νίκη, παίζουμε στο σπίτι μας και εξαρτάται από μας ποιο δρόμο θα πάρει το τρίποντο. Είτε είναι φτιαγμένη η ΑΕΛ είτε όχι.