Home TOP NEWS Ιδανικό σενάριο, συνδυασμός κοινής αποδοχής

Ιδανικό σενάριο, συνδυασμός κοινής αποδοχής

kosmos (1)


Είναι ακόμα νωρίς, αφού ακόμα επίσημα η εκλογική συνέλευση θα γίνει τέλος Μαίου. Η εξαγγελία υποψηφιότητας όμως από τον Μιχάλη Ιορδάνους, άνοιξε το χορό των συζητήσεων για τις εκλογές και τη νέα διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στη φάση που είναι ο σύλλογος μας, θεωρούμε πως δεν αντέχει οτιδήποτε άλλο από ένα συνδυασμό κοινής αποδοχής, ένα συνδυασμό που θα έχει τη στήριξη της μάζας του κόσμου.

Οι όποιοι ενδιαφερόμενοι λοιπόν, πριν πάρουν οποιεσδήποτε αποφάσεις για συνδυασμό, καλό είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να μιλήσουν επί συγκεκριμένων πλάνων και επιχειρημάτων (γιατί θέλουμε να πιστεύουμε πως όποιος κάνει σκέψεις να μπει στο συμβούλιο, ξέρει και τι θέλει), να δουν που συγκλίνουν οι απόψεις τους και κατά πόσον μπορούν να προχωρήσουν στη δημιουργία κοινού συνδυασμού. Τώρα από ποιους θα αποτελείται ο νέος συνδυασμός είναι μάλλον πρόωρο να συζητήσουμε.

Τονίζουμε πάντως για άλλη μια φορά, πως θα ήταν έγκλημα οι εκλογές να γίνουν τέλος Μαΐου. Το νέο Δ.Σ. από όποιους και αν αποτελείται, πρέπει να έχει χρόνο να υλοποιήσει αυτά που σχεδιάζει.