Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών

Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών

omilos-ginaikon


Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών:

Ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι λόγω διαφόρων τεχνικών δυσκολιών, η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 6 Μαρτίου αναβάλλεται για τις 20 Μαρτίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον Παρνασό Στροβόλου στις 10:30 π.μ. και όλη η διαδικασία ισχύει όπως και προηγουμένως, ως ακολούθως:

1. Στην Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Ομίλου εφόσον έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

2. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη άνω των 18 ετών νοουμένου ότι έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές τους.

3. Μέλη τα οποία επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να το πράξουν τούτο, οκτώ μέρες (8) πλήρoυς εικοσιτετραώρου πριν την μέρα και ώρα διεξαγωγής της Συνέλευσης, και συγκεκριμένα μέχρι τις 12 Μαρτίου 2016, γραπτώς με το Ειδικό Έντυπο υποψηφιότητας και η πρόταση για συμπερίληψη στον κατάλογο υποψηφίων θα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου.

4. Επισύρετε η προσοχή των μελών ότι σε όλες τις περιπτώσεις, το δικαίωμα ψήφου ασκείται πάντοτε αυτοπροσώπως, με την παρουσία της πολιτικής ταυτότητας και καμία εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής δεν γίνεται αποδεκτή.

Για πληροφορίες και έντυπα υποψηφιότητας επικοινωνήστε στο 99-018520