Home TOP NEWS Πέτυχε το νικητήριο γκολ ο Απόλλωνας Βασιλείου

Πέτυχε το νικητήριο γκολ ο Απόλλωνας Βασιλείου

U21-VsAEK-Vasiliou-Ivanof (29)


Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Απόλλωνας Βασιλείου ήταν ο χρυσός σκόρερ της ΜΕΑΠ. Ο νεαρός επιθετικός σκόραρε στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού με αντίπαλο την Ολυμπιάς Λυμπιών και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου. Ο Βασιλείου, που πέτυχε το 12ο του γκολ με την ΜΕΑΠ, έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Επίσης 90 λεπτά αγωνίστηκε και ο Γιώργος Ιβανόφ. Οι δύο τους οδηγούν την ΜΕΑΠ προς την άνοδο στη Β’ Κατηγορία,

Ο έλεγχος των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

-90λεπτο και για τον Αντρέα Λοΐζου που είναι δανεικός στο Χαλκάνορα. Ο νεαρός έπαιξε στη νίκη της ομάδας του Ιδαλίου επί της ΑΠΕΠ.

-Δεν βγαίνει από την 11άδα της Ομόνοιας Αραδίππου ο Παντελής Κονομής, που ακόμη μια αγωνιστική έπαιξε για 90 λεπτά. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ήττα από τον Οθέλλο στην Αθηαίνου.

Κωνσταντίνος Λούβαρης πέρασε στο 70ο λεπτό του αγώνα ΑΣΙΛ-Ολυμπιακός, όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 3-0. Ο νεαρός έστω και ως αλλαγή, παίρνει χρόνο τις τελευταίες εβδομάδες με την ομάδα της Λευκωσίας.

-Η ΠΑΕΕΚ κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 το Διγενή Βορόκλινης, με τους Ανδρέα Φραγκέσκου και Παναγιώτη Θεράποντος να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο πρώτος ήταν βασικός και πέρασε εκτός στο 61′, ενώ ο δεύτερος μπήκε στο 64′ του αγώνα.

-Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μουλαζίμης.