Home TOP NEWS Ο Τράττος δεν σας κάνει, ο Τσούκκας μήπως;

Ο Τράττος δεν σας κάνει, ο Τσούκκας μήπως;

ag13-ael-omonoia-a (49)


Δεν άρεσε στην ΑΕΛ ο ορισμός διαιτητών για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα μας και έτρεξαν στην ΚΟΠ να κάνουν αμέσως παράπονο. Ο αντιπρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Γιάπας, νιώθει απορημένος όπως δηλώνει με τον ορισμό των Τράττου και Βασίλη Δημητρίου. Αναλυτικά είπε στο Super Sport: «Είμαστε θορυβημένοι και απορημένοι από τους εν λόγω ορισμούς. Είναι δύο διαιτητές οι οποίοι παραδοσιακά μας αφήνουν με παράπονα από τις αποφάσεις τους σε βάρος της ομάδας μας και διερωτόμαστε γιατί τους επέλεξαν και αυτή τη φορά, σε παιχνίδι της ΑΕΛ».

Ε ποιον θα θέλατε δηλαδή να βάλουν διαιτητή; Τον Τσούκκα ας πούμε για παράδειγμα; Είμαστε σίγουροι εάν είχατε την ευχέρεια να επιλέξετε αυτόν θα βάζατε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Άλλωστε στον αγώνα του πρώτου γύρου τα πήγε περίφημα δίνοντας σας ανύπαρκτο πέναλτι και καταπίνοντας καθαρότατο πέναλτι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να σας θυμίσουμε όμως πως έχουμε 2016 και δεν αγωνιζόμαστε ακόμη στην περίοδο 2011-12 που οι διαιτητές και οι ορισμοί εντελώς τυχαία ήταν τέλειοι για εσάς όλη τη χρονιά…

Κ. Γιάπα, να σας πούμε την αλήθεια, αν ήταν στο χέρι μας θα σας αφήναμε να βάζατε όποιο θέλετε διαιτητή, γιατί σε εμάς όλοι είναι ανεπιθύμητοι!