Home TOP NEWS Η τρίτη θέση της κλείνει το μάτι

Η τρίτη θέση της κλείνει το μάτι

ag25-enp-omonoia-b (17)


Πριν ένα και κάτι μήνα, αν κάποιος μας έλεγε πως θα μπορούσαμε μέχρι τα μέσα Μαρτίου να είμαστε 3οι, θα τον βγάζαμε τρελό. Έμοιαζε τόσο μεγάλη η απόσταση μας αγωνιστικά και βαθμολογικά από τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, που ακόμα και η σκέψη πως ίσως καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη μέσω 4ης θέσης, μας φαινόταν τραβηγμένη. Τα λάθη των αντιπάλων και οι νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έφεραν την ομάδα μας σε θέση βολής. Και μέσα σε 4 μέρες, μπορεί να στρογγυλοκάτσει στη 3η θέση.

Αν η ομάδα μας κερδίσει σήμερα την ΑΕΛ, φτάνει τον Απόλλωνα σε βαθμούς, τον ξεπερνά όμως σε θέσεις λόγω καλύτερης αναλογίας τερμάτων (ανεξαρτήτως σκορ νίκης). Στην πρεμιέρα ο 4ος, υποδέχεται τον 3ο. Συνεχίζοντας το σενάριο που ξεκινήσαμε σε αυτή τη παράγραφο, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Ανόρθωση, η οποία την περνάει 3 βαθμούς και με τα δυο προηγούμενα ματς να έχουν τελειώσει 0-0. Κερδίζει και το δεύτερο ματς λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε κανείς είναι 3η.

Για την ώρα πάντως, δεν έχει κερδίσει καν το πρώτο ματς η ομάδα μας και θα χρειαστεί μπόλικη δουλειά, μπόλικος ιδρώτας για να το καταφέρει. Έχει και η ΑΕΛ λόγους να θέλει τη νίκη, αν όμως το δελεάρ της αναρρίχησης δεν λειτουργήσει ούτε τώρα ως υπέρτατο κίνητρο, δεν ξέρουμε κι εμείς πότε θα το κάνει.

υ.γ. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ ακούει πολλές και διάφορες φήμες για αγώνα της. Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να κλείσει στόματα. Έχει σοβαρούς λόγους να το κάνει.