Home SPORTS NEWS Στον τελικό η Γιουβέντους, πήγε για θαύμα η Ίντερ

Στον τελικό η Γιουβέντους, πήγε για θαύμα η Ίντερ

inter


Η Ίντερ νίκησε με 3-0 την Γιουβέντους, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά η “γηραιά κυρία” επικράτησε με 5-3 στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia, όπου την περιμένει η Μίλαν (videos)

Συγκλονιστική ήταν ρεβάνς του ημιτελικό του Coppa Italia μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, καθώς η “γηραία κυρία” αν και είχε νικήσει με 3-0 στο Τορίνο, προκρίθηκε στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι!

Οι “νερατζούρι” επικράτησαν λοιπόν με 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Μπρόζοβιτς και ένα του Λιάιτς, με την λύτρωση να έρχεται με εκτέλεση πέναλτι του Κροάτη στο 82′.

Δεν άλλαξε τίποτα στην παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι μόνο ένας παίκτης δεν ευστόχησε, ο Ροντρίγκο Παλάσιο, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Νέτο.

Δεν έπαιξε ο Μπουφόν, όπως και αρκετοί βασικοί της Γιουβέντους, όπως δεν έπαιξε από την άλλη και ο Χαντάνοβιτς, αλλά ο Καρίσο ήταν εκπληκτικός για 120 λεπτά, χωρίς όμως να πιάσει κάποιο πέναλτι.

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν στον τελικό του Coppa Italia στις 21 Μαΐου στο “Ολίμπικο” της Ρώμης. Πέρσι θυμίζουμε κατέκτησε το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια!

Η διαδικασία των πέναλτι

Γιουβέντους: Μπαρτζάλι… ΓΚΟΟΟΛ!
Ίντερ: Μπρόζοβιτς… ΓΚΟΟΟΛ!
Γιουβέντους: Τζάτζα… ΓΚΟΟΟΛ!
Ίντερ: Παλάσιο… ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ!!!
Γιουβέντους: Μοράτα… ΓΚΟΟΟΛ!
Ίντερ: Μανάι… ΓΚΟΟΟΛ!
Γιουβέντους: Πογκμπά… ΓΚΟΟΟΛ!
Ίντερ: Ναγκατόμο… ΓΚΟΟΟΛ!
Γιουβέντους: Μπονούτσι… ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!

ΙΝΤΕΡ: Καρίσο, Σαντόν, Ντ’Αμπρόζιο, Ζουάν Ζεζούς, Ναγκατόμο, Μεδέλ, Μπρόζοβιτς, Κοντογκμπιά (46′ Μπιαμπιανί), Πέρισιτς, Λιάιτς (75′ Παλάσιο), Έντερ (113′ Μανάι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νέτο, Λίχτσταϊνερ (55′ Μπαρτζάλι), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλέξ Σάντρο, Στουράρο, Ερνάνες (71′ Λεμινά), Κουαδράδο, Κουατζού Ασαμόα (86′ Πογκμπά), Τζάτζα, Μοράτα.

sport24.gr