
Η Σέλτικ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Νταντί στο “Σέλτικ Παρκ” και υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί απώλεια, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά φέτος (videos)
Πέντε μέρες μετά το 1-1 με την Χάμιλτον, η Σέλτικ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Νταντί στο “Σέλτικ Παρκ”, έτσι η Αμπερντίν μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς.
Είναι μόλις η δεύτερη φορά που οι “καθολικοί” κάνουν δεύτερη σερί γκέλα φέτος, ενώ η Αμπερντίν που κυνηγά το θαύμα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ με τέρμα του Τσερτς.
Η σύνθεση της Σέλτικ…
Γκόρντον, Λούστιγκ (80′ Κόμονς), Μπογιατά, Σβιατσένκο, Τιέρνι, Σκοτ Μπράουν, Μουλγκρού, Ρόγκιτς (61′ Καζίμ-Ρίτσαρντς), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ (46′ Φόρεστ), Γκρίφιθς.
sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



