Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ούτε να το σκέφτεται για απώλειες

Ούτε να το σκέφτεται για απώλειες

futsal-anorthosi-28-1 (5)


Είναι ντέρμπι, αγώνας τριπλής παραλλαγής, όλα μπορούν να συμβούν, ΑΛΛΑ εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να παραμείνει στην κούρσα του κατάκτησης Πρωταθλήματος στο φούτσαλ δεν πρέπει με τίποτα να έχει απώλειες. Η φουτσαλική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ανόρθωση στο στάδιο Ελευθερία (20:30 live OmonoiaNews.com) στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή ή ακόμη να την πλησιάσει εάν ο αιώνιος δεν κερδίσει στη Λεμεσό την ΑΕΛ.

Ισάριθμες ισοπαλίες είχαν οι πράσινοι στα δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Θα μπορούσαν όμως να κέρδισαν και τα δύο, χωρίς καμία υπερβολή, αφού ήμασταν μπροστά στο σκορ 3-1 στα δύο ματς αλλά στο τέλος πληρώσαμε την αδράνεια μας. Αυτό δεν πρέπει να γίνει σήμερα, οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χρειάζεται συγκέντρωση και υπομονή, ενώ απαραίτητο είναι το πάθος, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχειλίζουν οι παίκτες του “τριφυλλιού”.

Πάμε για τη νίκη, οι τρεις βαθμοί θα έρθουν εάν το θελήσουμε πολύ και το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτα δεν τελείωσε στην υπόθεση τίτλος, ακόμη και αν δεν εξαρτώνται όλα από τα δικά μας πόδια. Φυσικά, ας κάνουμε πρώτα όσα έχουμε τη δυνατότητα, 6 στα 6 και στο τέλος θα δούμε εάν τα έχουμε καταφέρει.

Απόψε ΌΛΟΙ στο κλειστό, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, η φουτσαλική ομάδα του ένδοξου σωματείου μας έχει αγώνα και είναι καθήκον μας να την στηρίξουμε.