Home TOP NEWS Ο Κιρμ της διαφοράς

Ο Κιρμ της διαφοράς

ag26-omonoia-ael (157)


Δίχως καμία αμφιβολία, ο Άντραζ Κιρμ ήταν σήμερα ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ο Σλοβένος ακόμα και στα διαστήματα που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καλή απόδοση, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα, ενώ παρέσυρε όλη την ομάδα να ανέβει με τα γκολ και τη κινητικότητα του. Αυτό τον Κιρμ, η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει μεγάλη ανάγκη, ειδικά τώρα που μπαίνει στην πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος, τα πλέι όφ.

Τι έκανε λοιπόν ο Κιρμ που τον ξεχώρισε τόσο από το σύνολο; Λίγο πολύ, τα πάντα. Πέτυχε δυο γκολ, είχε άλλες 3 τελικές προσπάθειες, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Μπαντιμπάγκα, ενώ έδωσε την τελική πάσα, σχεδόν σε κάθε μεγάλη ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιπρόσθετα, συνδυάστηκε άψογα με τον Χάφεζ και στα δυο μισά του γηπέδου και συνέθεσαν ένα δίδυμο ιδιαίτερα επικίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, η οποία απέτυχε να τους αναχαιτίσει.

Η εμφάνιση έρχεται λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, αλλά και από την έναρξη των συζητήσεων με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ανανέωση του συμβολαίου του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει, πιθανολογούμε με κάποια μείωση. Ο σημερινός Κιρμ πρέπει να ανανεώσει, το μεγάλο του στοίχημα είναι να σταθεροποιηθεί σε ψηλό επίπεδο.