Home TOP NEWS Αν θέλει να κερδίσει τη Κυρία

Αν θέλει να κερδίσει τη Κυρία

ag26-omonoia-ael (129)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε χθες την ΑΕΛ και οπωσδήποτε οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι καλοδεχούμενοι. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς άξιζε να πάρει το τρίποντο, αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν υπήρξαν και λάθη ή ότι κάναμε την τέλεια εμφάνιση. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να μακιγιάρει επειγόντως αν θέλει να κερδίσει την Ανόρθωση και μακροπρόθεσμα να πάρει την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αν ήταν να εστιάσουμε σε κάτι που δεν μας άρεσε θα ήταν καταρχάς το γεγονός πως η ομάδα μας έδωσε και χθες δυο εύκολα γκολ. Στο πρώτο γίνεται σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και δεν υπάρχει κανείς να μαρκάρει το Πιέχ. Στο δεύτερο δεν καλύπτει κανείς τον Μπαντιμπάγκα που βρέθηκε να μαρκάρει το Ρομπέρ, ενώ ο Αγκάνοβιτς ήταν μόνος και σκόραρε χαλαρά σαν σε προπόνηση. Από κει και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ του πρώτου ημιχρόνου δυσκολευόταν και στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα οι εξαιρετικοί χθες ακραίοι της ομάδας να μην παίρνουν τη μπάλα με προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευόμενη και τη κόπωση της ΑΕΛ, η ομάδα μας επιβλήθηκε και άξιζε να κερδίσει. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει όμως να παραγνωριστούν τα λάθη. Απαιτείται συγκέντρωση και ελαχιστοποίηση των λαθών.