Home TOP NEWS Η λύση του Δ.Σ για να… γεμίσει η βόρεια

Η λύση του Δ.Σ για να… γεμίσει η βόρεια

ag23-apoel-omonoia-b (14)


Η εικόνα του μισοάδειου βόρειου πετάλου στα περισσότερα παιχνίδια φέτος είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους, όπως γενικά και ο λιγοστός κόσμος που δίνει το παρών τους στις άλλες κερκίδες όταν παίζει η ομάδα μας στην έδρα της. Με την απουσία της Θύρας 9 η βόρεια όχι μόνο μοιάζει αλλά είναι πολύ διαφορετική, αφού λείπει το τραγούδι, τα συνθήματα, ο παλμός, που μεταφέρεται σε όλο το στάδιο και στους ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα με την ΑΕΛ δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε πως αν ήθελε κάποιος να μετρήσει ακριβώς πόσοι κάθονται στο πέταλο δεν θα δυσκολευόταν, αφού ήταν πολύ λίγοι.

Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό; Καταρχάς θα πρέπει να βρεθεί η λύση ανάμεσα σε Δ.Σ και ΘΥΡΑ 9 για να σταματήσει ο πόλεμος και να επιστρέψουν οι οργανωμένοι στο πέταλο. Δυστυχώς όμως δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο να γίνεται και μας λυπεί αφάνταστα. Τώρα, οι πληροφορίες μας, λένε πως το Δ.Σ σκέφτηκε μια… λύση για να “γεμίσει” η βόρεια ή τουλάχιστον να μην είναι σχεδόν άδεια. Ποια είναι αυτή; Να δώσει δωρεάν εισιτήριο του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση την Κυριακή για το βόρειο πέταλο σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Όσοι από αυτούς επιθυμούν να καθίσουν στο πέταλο έχουν δωρεάν εισιτήριο για τον μεθαυριανό αγώνα.

Το θέμα κύριοι δεν είναι να φαίνεται ότι υπάρχει… ζωή στη βόρεια, ΑΛΛΑ να ξέρεις πως υπάρχει κόσμος στην κερκίδα ακούγοντας το και χωρίς καν να κοιτάξεις πόσοι είναι. Τα συνθήματα όλο το 90λεπτο είναι που κάνουν τη διαφορά και όχι 200-300 περισσότερα άτομα να κάθονται…