Home TOP NEWS Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού

Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού

Lemesos-Limassol


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λεμεσού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί τις ημερομηνίες που θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο οίκημα της πόλης. Ακόμη, ενημερώνει πως υπάρχουν εισιτήρια για τις συναυλίες οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει το παρών του στα παιχνίδια της ομάδας μας που ακολουθούν. Η ανακοίνωση: 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ομόνοιας Λεμεσού ενημερώνει τον Ομονοιάτικο κόσμο ότι στις 09/03, 23/03 και 30/03 από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 θα βρίσκεται συνεργείο ανανέωσης εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας στο ΣΥΦΙ Λεμεσού σύλλογος Πρόοδος.

Επίσης στο οίκημα του συνδέσμου διατίθενται εισιτήρια για την συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Μιλιώκα που θα πραγματοποιηθεί στη Διαχρονική σκηνή στη Λευκωσία με την υποστήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑ cola καθώς επίσης και ο λαχνός εισφοράς στο σωματείο μας για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Αγοράζοντας τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα οποία υπάρχουν στο ΣΥΦΙ, στηρίζεις την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τέλος, ο ΣΥΦΙ Λεμεσού κρίνει αναγκαία την παρουσία όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στους εναπομείναντες αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τιμή
ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ