Home TOP NEWS Και 3η και κυπελλούχος και αλλαγή

Και 3η και κυπελλούχος και αλλαγή

ag26-omonoia-ael (162)


Η μείωση της διαφοράς από τη τρίτη θέση σε συνδυασμό με την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τελικό κυπέλλου, έχουν δώσει τροφή για διαδικτυακές και όχι μόνο συζητήσεις. Θα είναι πετυχημένη η χρονιά αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τερματίσει 3η και κατακτήσει το κύπελλο; Αρκετοί φίλοι λένε ναι, ειδικά υπό τις περιστάσεις. Εμείς λέμε, οποιαδήποτε χρονιά τελειώνει με άλλη ομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια, δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη.

Μην μας παρεξηγήσετε αναγνωρίζουμε ότι ο αιώνιος μας έχει τριπλάσιο προϋπολογισμό, όπως και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα (3 εκατομμύρια είναι το μπάτζετ μας και άλλα 2 που δίνουμε σε παλιές οφειλές). Την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε και να παραγνωρίσουμε τον κακό προγραμματισμό, τα προβλήματα προσανατολισμού που δείχνουμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια και ειδικά τον πρώτο γύρο, τις απώλειες κόντρα σε μικρές ομάδες. Θα παίρναμε το πρωτάθλημα να είμαστε πιο σωστοί στα πιο πάνω ακόμα και με τόση απόσταση στα λεφτά από τον αιώνιο; Η ΑΕΚ είναι εκεί να μας θυμίζει πως μπορεί και να το καταφέρναμε.

Για να περνάμε στα συμπεράσματα χωρίς να κουράζουμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κατακτήσει και τη τρίτη θέση και το κύπελλο, γιατί πρέπει πάντα να κυνηγάει και το καλύτερο. Φέτος όμως πρέπει να έρθει και η μεγάλη αλλαγή στο πράσινο οικοδόμημα. Με μια διοίκηση κοινής αποδοχής, με εκσυγχρονισμό των δομών της, καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και επιτέλους σωστή οριοθέτηση των στόχων: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και υπέρβαση στην Ευρώπη.