Home TOP NEWS Για νίκη και νέο βαθμολογικό άλμα

Για νίκη και νέο βαθμολογικό άλμα

ag26-omonoia-ael (173)


Αποφασισμένοι για να ανεβάσουν την ομάδα μας στη 3η θέση είναι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού. Για να το πετύχουν θα πρέπει αύριο με την Ανόρθωση να παρουσιαστούν όπως ο κόσμος τους θέλει, με πάθος και μεγάλη θέληση.

Οι προπονήσεις για τον αγώνα (06/03/16 18:00 live @omonoianews) ολοκληρώθηκαν και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε να περάσει στην ομάδα του τα στοιχεία που χρειάζονται για να ρθει η νίκη στο πρώτο ντέρμπι της Β’ Φάσης.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα ανακοινώθηκε. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα των Σκέμπρι, Ρούνιε. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ασσίς, Γιωργαλλίδης και Χριστοφή. H αποστολή αποτελείται από τους:

Κωνσταντίνο Παναγή, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Αντρέα Παναγιώτου, Καρίμ Χαφέζ, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ, Μάριν Όρσουλιτς, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Γιώργο Οικονομίδη, Φαϊσέλ Κάσμι, Λουσιάνο Μπεμπέ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.