Home TOP NEWS Τώρα τα πιο σπουδαία

Τώρα τα πιο σπουδαία

AG27-omonoia-anorthosi (157)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ψες το βράδυ μεγάλη εμφάνιση και πανηγύρισε μια ευρεία νίκη επί της Ανόρθωσης. Η ομάδα μας έκανε ένα από τα πιο εκρηκτικά ξεκινήματα σε ντέρμπι που θυμόμαστε, αφού μέχρι το 6′ ήταν ήδη μπροστά με 2-0 και έδειχνε ξεκάθαρα ποιος θα ήταν το αφεντικό του ματς. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ήταν κυρίαρχος σε όλο το 90λεπτο και πάτησε 3η θέση. Θέλει να διατηρηθεί εκεί και να δει ακόμα ψηλότερα, αν φυσικά της το επιτρέψουν τα αποτελέσματα.

Για να το καταφέρει, πρέπει να κερδίζει κάθε ματς, ειδικά με αυτούς που προπορεύονται. Το επόμενο παιχνίδι, είναι το αιώνιο με το Αποέλ, που πάντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αυτή τη φορά, είναι και νωπές οι μνήμες από το τελευταίο αιώνιο, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια, αφού πραγματοποίησε μια αποκαρδιωτική εμφάνιση, άχρωμη και άοσμη και αφέθηκε να παρακολουθεί ένα απλά υποφερτό Αποέλ να την κερδίζει. Αν αυτό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη, δεν ξέρουμε τι θα το αποτελέσει.

Ομάδα που να φοβίζει δεν υπάρχει καμιά στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ όμως, η ομάδα μας έκανε τον αντίπαλο να φαίνεται μεγάλος, γιατί μπήκε από την αρχή γονατισμένη. Ενόψει του ματς του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλή κατάσταση, με καλή ψυχολογία και είναι καιρός να κάνει διπλό στη θεωρητικά έδρα του Αποέλ. Τίποτα λιγότερο από τη νίκη.