Home TOP NEWS Πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί

Πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί

AG27-omonoia-anorthosi (81)


Ακριβώς αυτά που θέλαμε να δούμε παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες το βράδυ. Πολύ δυνατό ξεκίνημα, αποτελεσματικότητα εκεί που μετρούσε, καθαρό μυαλό και σωστή διαχείριση. Επιπρόσθετα των πιο πίσω, το πάθος και η αποφασιστικότητα στις μονομαχίες. Ότι ακριβώς μας έλειψε στο παιχνίδι με το Αποέλ δηλαδή και βάζοντας πίσω μας πλέον την Ανόρθωση, πρέπει να δούμε πως θα κερδίσουμε το επόμενο ντέρμπι που είναι αιώνιο.

Ξεκινάμε από το τελευταίο που είπαμε. Πώς θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Όχι δεν μας αρκεί η προσπάθεια, όχι δεν θέλουμε καλή απόδοση και εντυπώσεις. Το Σάββατο θέλουμε ΝΙΚΗ και καλά κάνουμε να πιστέψουμε όλοι πως θα πάμε να την πάρουμε. Ούτε “μα”΄, ούτε “αλλά”, ούτε προϊστορίες, ούτε διαιτησίες. Πάμε να πάρουμε το τρίποντο. Και αν θέλουμε να ξέρουμε πώς ΔΕΝ θα το καταφέρουμε, ας βάλουμε να δούμε ξανά το DVD του προηγούμενου ματς και θα δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ άχρωμη, άοσμη, χωρίς παλμό.

Ας κατέβουμε στο ματς αυτή τη φορά πιο έτοιμοι, πιο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασισμένοι. Να καταλάβουμε πως αν εμφανιστούμε ξανά χλωμοί και ασόβαροι, την ίδια κατάληξη θα έχουμε. Ο στόχος είναι η νίκη. Να βρούμε τον τρόπο να την πάρουμε.