Home TOP NEWS Μπεμπέ: «Αυτή τη φορά θα παλέψουμε»

Μπεμπέ: «Αυτή τη φορά θα παλέψουμε»

AG27-omonoia-anorthosi (186)


Τώρα καταφέρνει να βγάλει την ένταση που θέλει η ομάδα σύμφωνα με το Λουτσιάνο Μπεμπέ. Ο Βραζιλιάνος ήταν χαρούμενος που η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και ανέβηκε στη τρίτη θέση, ενώ μιλώντας για το επόμενο ματς εγγυήθηκε πως αυτή τη φορά θα παλέψουν.

«Φανταστικό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό για μας, ήταν η ευκαιρία μας να βγούμε στη τρίτη θέση που είναι σημαντική για τις φιλοδοξίες μας στα πλέι οφ, έτσι είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Η ομάδα καταφέρνει τώρα να βγάλει την ένταση που προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αργήσαμε, αλλά αυτό που νιώθω είναι ευχαρίστηση να παίζουμε όπως σήμερα και να κατακτούμε το αποτέλεσμα, όπως το αποκτήσαμε, έτσι ας δούμε που θα μας βγάλει. Μου έχουν πει ότι ήμουν καλυμμένος στο γκολ που ακυρώθηκε. Ήταν πολύ γρήγορη η φάση, είδα τον τερματοφύλακα να αποκρούει, η μπάλα ήρθε, σκόραρε και δεν ήξερα αν ήμουν ή όχι καλυμμένος.

Ελπίζω και είμαι σίγουρος πως θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι, όχι σαν σε πόλεμο, αλλά πολύ πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Στο προηγούμενο παιχνίδι μαζί τους όπως είπες είμαστε “μαλακοί”. Είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά τουλάχιστον θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».