Home TOP NEWS Χρειαζόταν αυτή την απόκρουση ο Παναγή!

Χρειαζόταν αυτή την απόκρουση ο Παναγή!

Panagi-6-3-16


Του δόθηκε πέρσι η ευκαιρία από τον Κώστα Καϊάφα, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και πλέον έχει καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Παναγή, ο οποίος στα 22 του χρόνια έδειξε ήδη το μεγάλο του ταλέντο και ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να την βοηθήσει ουσιαστικά από μια θέση… κλειδί.

Ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός (στα δυο πρώτα ματς), αλλά κυρίως λόγω ενός τραυματισμού, είχε παίξει στη συνέχεια και για τρία παιγνίδια ο Γιωργαλλίδης. Από την 6η αγωνιστική όμως μέχρι και την 27η ο Παναγή βρίσκεται ανελλιπώς κάτω από τα δοκάρια στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Μετράει για την ακρίβεια 24 ενενηντάλεπτα και συνολικό χρόνο παρουσίας 2160 λεπτά. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι πρώτος στον σχετικό πίνακα με τα λεπτά συμμετοχής των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προπορεύονταν οι Ασίς και Σκέμπρι, αλλά οι τραυματισμοί που είχαν τους κράτησαν εκτός και έδωσαν την ευκαιρία στον Παναγή να περάσει στην πρώτη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι είχε και πολύ καλές παρουσίες, αλλά έδειξε και μια αστάθεια σε ορισμένα παιγνίδια, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν τα έβαλε κάτω. Έχοντας την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη των προπονητών του και όλων στην ομάδα, δούλεψε και δουλεύει περισσότερο και στο τελευταίο ντέρμπι με την Ανόρθωση, σε μια φάση που χρειάστηκε, έδειξε την κλάση του. Σε τετ-α-τετ με τον Μανζορό κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση, αποσοβώντας σίγουρο γκολ, με το αριστερό του χέρι. Η φάση εκείνη στο 40’ ήταν καθοριστική, αφού κράτησε το μηδέν στην εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ με το τρίτο γκολ που πέτυχαν στη συνέχεια οι «πράσινοι» κατάφεραν να… σφραγίσουν τη νίκη.

Ήταν μια σπουδαία απόκρουση την οποία χρειαζόταν ο Παναγή, όχι τόσο για να δώσει… απαντήσεις, αλλά για ν’ ανέβει ο ίδιος περαιτέρω ψυχολογικά και να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση…

Στέλλα Σωκράτους / SportDay