Home TOP NEWS Εάν κληθεί θα πάει…

Εάν κληθεί θα πάει…

ag26-omonoia-ael-Hafez (191)


Αρκετά δημοσιεύματα σε Κύπρο και Αίγυπτο κάνουν λόγο για προσέγγιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από αρμόδιους της Εθνικής Αιγύπτου για τον Καρίμ Χαφέζ. Αυτό που θέλουν να μάθουν είναι κατά πόσο είναι δυνατόν να συμπεριληφθεί ο ποδοσφαιριστής στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια που έχει να δώσει το Μάρτιο. Επίσης, αναφέρεται πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, θέλει να έχει τις υπηρεσίες του Χαφέζ για τα προσεχές παιχνίδια.

Το σίγουρο είναι πως εάν τελικά ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κληθεί τότε θα δώσει κανονικά το παρών του. Η περίπτωση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την κλήση στην Ολυμπιακή ομάδα, που χρειαζόταν η συγκατάθεση του σωματείου για να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Να αναφέρουμε πως οι προσεχείς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αιγύπτου περιλαμβάνουν δύο σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Εθνική Νιγηρίας στις 25 και 29 Μαρτίου εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στα πλαίσια του 7ου προκριματικού ομίλου του Africa Cup of Nations.