Home TOP NEWS Η αποτελεσματικότητα είναι επιβεβλημένη

Η αποτελεσματικότητα είναι επιβεβλημένη

AG27-omonoia-anorthosi (174)


Κόντρα στην Ανόρθωση στο 2′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε γκολ την πρώτη της ευκαιρία. Στο 5′ τελείωσε ιδανικά ένα άψογο συνδυασμό και πέτυχε δεύτερο τέρμα. Αυτό ήταν, το παιχνίδι είχε ήδη πάρει το δρόμο του και η ομάδα μας έπρεπε απλά να διαχειριστεί την αντίδραση της Ανόρθωσης. Το πέτυχε με σχετική άνεση, λόγω ψυχολογίας και αποτελέσματος, έβαλε και τρίτο γκολ, έφτασε σε μια σημαντική νίκη.

Το να κάνει μια ομάδα γκολ τις πρώτες δυο ευκαιρίες της και μάλιστα πριν καν συμπληρωθούν καλά καλά εφτά λεπτά στο ρολόι, δεν είναι το πιο σύνηθες πράγμα. Έχει ξαναγίνει και θα ξαναγίνει βέβαια, απλά σπάνια τα ντέρμπι “τελειώνουν” πριν το δεκάλεπτο. Εκείνο που θέλουμε να θίξουμε είναι πως η αποτελεσματικότητα, αποτελεί πολλές φορές το κλειδί, που ανοίγει το δρόμο προς την επιτυχία. Και σε ένα ντέρμπι σαν το αιώνιο παίζει καθοριστικό ρόλο.

Τις τελευταίες αγωνιστικές με Κιρμ, Σέρινταν και Μπαντιμπάγκα στην επίθεση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει ρυθμό, να φτιάχνει ευκαιρίες και να τελειώνει αρκετές από αυτές. 11 γκολ σε 3 παιχνίδια δεν είναι ευκαταφρόνητος αριθμός και δείχνουν ακριβώς πως η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο. ο Ζίγκι τραυματίστηκε και θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Ράμος και Σκέμπρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα χαθεί η χημεία. Και οι δυο άλλωστε, μπορούν να είναι και ουσιαστικοί, μπορούν και να τελειώσουν φάσεις. Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα να το κάνουν.