
Δύσκολη έξοδος στο Αυγόρου για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στις 16:00 με αντίπαλο την ΕΝΠ. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την 6η θέση και το σημερινό παιχνίδι κρίνει σχεδόν τα πάντα. Οι πράσινοι θέλουν ΜΟΝΟ νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους, αφού σε περίπτωση ήττας θα τερματίσουν στην 7η θέση και στην επόμενη φάση θα παίξουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος και όπως προαναφέραμε η νίκη είναι μονόδρομος, αφού εάν η ομάδα μας χάσει τότε οι επόμενοι τρεις αγώνες θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και 21 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» είναι στην 7η θέση με 3 νίκες και 19 βαθμούς. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος νικήτρια ήταν η ΕΝΠ. Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έγινε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθρία» στις 12 Δεκεμβρίου με την Ένωση να επικρατεί με 83-69, με τον επαναληπτικό να γίνεται στις 6 Φεβρουαρίου με την ομάδα του Παραλιμνίου να νικάει ξανά, με 71-68 αυτή την φορά.

![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Οι πράσινοι δρομείς δεν πτοήθηκαν από την κακοκαιρία! [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Runners-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Φοβερό γκολ του Μάμα στο φούτσαλ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Mamas-Loizou-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



