Home TOP NEWS Μαύρη μέρα και δεν χρυσώνεται το χάπι

Μαύρη μέρα και δεν χρυσώνεται το χάπι

AG28-apoel-omonoia (125)


Δεν είπαν κάτι λάθος ο Αντρέας Δημητρίου και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάσκεψη τύπου. Ναι βάση ευκαιριών η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως να δικαιούταν απόψε περισσότερα, ναι η τύχη ήταν με το Αποέλ στο δεύτερο γκολ, ναι ο Μασιάς έπαιξε έδρα στον πειθαρχικό έλεγχο και τα φάουλ. Εμείς όμως δεν μπορούμε να απομονώσουμε το σημερινό παιχνίδι, όταν είναι η συνέχεια 12 συνεχόμενων παιχνιδιών επί του αιωνίου χωρίς νίκη. Δεν μπορούμε να το δούμε μόνο του όταν απόψε έπεσε ένα από τα πιο ιερά κάστρα: πλέον δεν μετράμε περισσότερες νίκες επί οποιουδήποτε αντιπάλου. Και δεν μπορούμε να μοιραστούμε την αισιοδοξία, όσο υπάρχει αβεβαιότητα για το πώς θα πορευθούμε από δω και πέρα.

Για να φτάσουμε να αναφέρουμε τα πιο πάνω, δεν προηγήθηκε μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά εγκληματικά λάθη για μια 7ετία, 8ετία. Είτε με λεφτά, είτε χωρίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και 7-8 χρόνια αρνείται να εκσυγχρονιστεί, βρίσκεται συνεχώς εν μέσω διαμαχών και γενικώς οι εγωισμοί μπαίνουν πάνω από το σύνολο. Ο κόσμος φεύγει και όσες σημαίες ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αν μπουν στις κερκίδες, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Αν το Μάιο (ή όποτε οριστούν εκλογές) δεν έχουμε πραγματική αλλαγή σε πρόσωπα, σε δομές και υποδομές και όχι μια νέα ανακύκλωση, να είστε σίγουροι πως το χάσμα με το Αποέλ θα μεγαλώνει. Όπως και η απόσταση του απλού κόσμου με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω, δεν τα καταλογίζουμε κατ’ ανάγκην στο τωρινό συμβούλιο, του οποίου την δουλειά στο οικονομικό έχουμε αναγνωρίσει. Τα καταλογίζουμε όμως στη γενική νοοτροπία, κατάσταση και τρόπο λειτουργίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της περιρρέουσας, την οποία για χρόνια αρνούνται να αφήσουν να προχωρήσει, μέσω της οποίας το τωρινό συμβούλιο, όπως και τα προηγούμενα, έχουν αναδειχθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επανεκκινήσει. Οι εγωισμοί, πρέπει να μπουν κάτω από το σύλλογο, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξαναγίνει βασίλισσα. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν σκληρά, όμως πρέπει όλοι να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα και να προβληματιστούν. Γιατί όσο εξακολουθεί αυτή η κατάσταση, θα εξακολουθούν να υπάρχουν και οι κόντρες, θα συνεχίσει να μπαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω από τα εγώ.

Η σημερινή ημέρα, είναι ΜΑΥΡΗ. Κι αν προσεγγιστεί ως οτιδήποτε άλλο, για μας η νοοτροπία πρωταθλητή που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα, θα έχει δεχθεί άλλο ένα πλήγμα. Αρκετές υποχωρήσεις έχουμε κάνει αυτά τα πέτρινα χρόνια. Μακάρι η ατάκα του Αντρέα Δημητρίου για διόρθωση της ιστορίας να αποδειχθεί αληθινή, εμείς θεωρούμε πως μπορεί να γίνει, αν γίνουν οι ανάλογες ενέργειες.