Home SPORTS NEWS Τσέλσι, καληνύχτα! (video)

Τσέλσι, καληνύχτα! (video)

213301


Με δύο γκολ (το πρώτο επικό) του πρώην «μπλε», Ρομέλου Λουκάκου, η Έβερτον νίκησε 2-0 την Τσέλσι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας τους Λονδρέζους με… κανένα στόχο για φέτος!

Στο πρωτάθλημα, αν προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη θα μιλάμε για… θαύμα, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League, απόψε… πάει και το Κύπελλο!

Μια τραγική Τσέλσι, παραδόθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» στις ορέξεις της εξαιρετικής Έβερτον και του… πρώην της, Ρομέλου Λουκάκου, που πέτυχε δύο γκολ -το πρώτο, δε, γκολάρα- και χάνοντας 2-0, έμεινε εκτός ημιτελικών!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βέλγος επιθετικός, που άνοιξε το σκορ, αφού «χόρεψε» τους πάντες, στο 78’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «ζαχαρωτών»!

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δύο αποβολές, με τον Κόστα, που έφτυσε στα πόδια του διαιτητή(!), να «κολλάει» στο τέλος για αρκετά δευτερόλεπτα στον Μπάρι μετά από μαρκάρισμα του τελευταίου, να πηγαίνει να τον δαγκώσει στον λαιμό και στη συνέχεια να τον… αγκαλιάζει, αλλά να μην προλαβαίνει να σώσει την κατάσταση. Αργότερα, για άλλη φάση, αποβλήθηκε και ο Μπάρι.

Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά, που θα γίνουν 23 και 24 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ», έχει προκριθεί ήδη η Κρίσταλ, που νίκησε την Παρασκευή 2-0 τη Ρέντινγκ, ενώ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ παίζουν την Κυριακή με Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Έβερτον: Ρόμπλες, Κόουλμαν, Φούνες Μόρι, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Κλέβερλι, Μπάρι, Λένον (88′ Στόουνς), ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ (90’+2′ Μπέσιτς), Λουκάκου (90’+4′ Νιάς)

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Κένεντι (85′ Τέρι), Μίκελ, Μάτιτς (82′ Ρεμί), Γουίλιαν (73′ Όσκαρ), Σεσκ, Πέδρο, Κόστα

sport-fm.gr