Home TOP NEWS Την τύχη σου τη φτιάχνεις

Την τύχη σου τη φτιάχνεις

AG28-apoel-omonoia (105)


Τόσο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όσο και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, στάθηκαν στη τύχη του Αποέλ στο δεύτερο γκολ. Σε ένα σημείο που ο αιώνιος αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες, ένα σουτ κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα προσγειώθηκε στα πόδια του Βάντερ, λες και κάποιος την έστρωσε εκεί. Δεν μπορούμε πάντως να μην πούμε, πως την τύχη σου την φτιάχνεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες είχε πολλές ευκαιρίες να το κάνει και δεν τα κατάφερε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο και για αυτό δεν μπορεί να φταίει η τύχη, αλλά η έλλειψη αυτοπεποίθησης και καθαρού μυαλού. Κόντρα στα όσα βλέπαμε, ο Μπεμπέ έβαλε την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στο σκορ σε μια φάση που απέδειξε ξανά τη κλάση του και είχαμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε εμείς την εικόνα του ματς, να ορίσουμε τη μοίρα μας. Δεν τα καταφέραμε, αφού μια στιγμή αδράνειας έφερε το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που είμαστε καλύτεροι για ένα 20λεπτο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και η μπάλα μας τιμώρησε. Όσο τυχερό ήταν το Αποέλ στη φάση, τόσο άτυχο ήταν αφού θα μπορούσε να μπει το πρώτο σουτ. Δεν χάσαμε όμως λόγω τύχης.

Γενικώς, παρότι πέρασε από το μυαλό όλων μας η σκέψη “γιατί δεν πήγε η μπάλα ένα μέτρο μπροστά ή πίσω” στη φάση του γκολ, δεν μπορούμε να αποδίδουμε μια ήττα στη τύχη. Έτρεξε όλη η ομάδα όσο ο Μαργκάσα; Πάλεψε όλη η ομάδα όσο ο Μπεμπέ; Ήταν όλη η ομάδα συγκεντρωμένη και απέφυγε τα λάθη; Αυτά τα ερωτήματα ας κάνουμε στον εαυτό μας και μετά βλέπουμε και ποιον ευνόησε η τύχη.