Home SPORTS NEWS Η Ίντερ “λύγισε” την Μπολόνια

Η Ίντερ “λύγισε” την Μπολόνια

inter


Η Μπολόνια είχε να δεχτεί γκολ 461 αγωνιστικά λεπτά, αλλά η Ίντερ της έβαλε δύο τέρματα σε 5 λεπτά και επικράτησε με 2-1 στο “Σαν Σίρο”, ανεβαίνοντας στην 4η θέση (videos)

Η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια στο “Σαν Σίρο” και με την τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη της στο ιταλικό πρωτάθλημα ανέβηκε στην 4η της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Φιορεντίνα.

Η Μπολόνια προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες χωρίς σκορ με Γιουβέντους, Παλέρμο και Κάρπι, ενώ πριν από αυτές είχε νικήσει με 1-0 στο Ούντινε.

Είχε δηλαδή τέσσερα σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Συνολικά είχε να παραβιαστεί η εστία της για 461 αγωνιστικά λεπτά μέχρι να ανοίξει το σκορ η Ίντερ στο 72′ με τον Πέρισιτς, από το γκολ του Μπερναρντέσκι (59′) στο 1-1 με την Φιορεντίνα πριν τα 4 ματς που κράτησε το “μηδέν”.

ica

Μπορεί να είχε 461 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, όμως δέχτηκε από τους “νερατζούρι” δύο μέσα σε 5 λεπτά, καθώς το 2-0 έκανε στο 76′ ο Ντανίλο ΝτΆμπρόζιο, ενώ μείωσε στο 90′ ο Μπριέντζα για το τελικό 2-1.

Το κακό και για τις δύο ομάδες είναι πως στα πρώτα λεπτά έχασαν τους δύο επιθετικούς τους λόγω τραυματισμών, τους Μάουρο Ικάρντι η Ίντερ και Ματία Ντέστρο η Μπολόνια.

sport24.gr