Home SPORTS NEWS Με 10 παίκτες ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης

Με 10 παίκτες ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης


Ο Ατρόμητος αν κι έπαιζε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κεϊτά και ήταν πίσω στο σκορ, νίκησε με 2-1 τον Αστέρα για την 26η αγωνιστική της Super League και τον άφησε πίσω στη μάχη για είσοδο στα play-offs.

Τι κι βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 17ο λεπτό, με το γκολ του Ελίνι Δημούτσου, πρώτο γκολ του Αστέρα μετά τις 31 Γενάρη και το ματς με το Λεβαδειακό. Τι κι αν έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα μετά τη δίκαιη αποβολή του Πολ Κεϊτά, στο 60ό λεπτό.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή με το γκολ του πρώτου σκόρερ του, Λαζαρίδη, στο 68′ και να πάρει το ματς και το τρίποντο (2-1) στο 88′ με τον Λε Ταλέκ, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γάλλος πέτυχε κι αυτός το τέταρτο γκολ του κι έπιασε τον Λαζαρίδη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Ατρομήτου. Και τα δύο γκολ προήλθαν από τα πόδια του Χαβιέρ Ούμπιδες.

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Περιστερίου μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Ηρακλή.

Χωρίς νίκη από την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, ο Αστέρας – τότε είχε νικήσει εντός το Λεβαδειακό – μετρώντας έκτοτε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους Αρκάδες, οι οποίοι βρίσκονται πλέον έξι βαθμούς από την πέμπτη θέση και τον Πανιώνιο, όσον αφορά στην είσοδό τους στα play-offs.

Πηγή: Sport24.gr