Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναγνώστης: Ολική αποχή μέχρι να φύγουν

Αναγνώστης: Ολική αποχή μέχρι να φύγουν

opinions-2015a


Ολική αποχή μέχρι να φύγουν. Η μόνη επιλογή.

Έγινε το αναμενόμενο…. Μας πέρασαν και στις νίκες.

Η κατρακύλα συνεχίζετε και θα συνεχιστεί όσο οι ανίκανοι

διορισμένοι του στέφανου θα είναι εκεί.

Οι όποιες νίκες πάνω σε ομαδούλες τύπου Ανόρθωση, Απόλλων ή Αελ ή οι όποιες «άδικες» ήττες μέσα, μέσα από τον αιώνιο δεν πρέπει να μας κάνουν να ξεχνάμε από ποιους διοικούμαστε. Οι ανίκανοι του στέφανου το μόνο που μπορούν να κάνουν και το κάνουν και καλά είναι να μας μικρύνουν κι άλλο.

Καλώ όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας τους από τώρα. Ας τα πάρουν το καλοκαίρι ελπίζοντας ότι θα έχουμε επιτέλους μια νέα διοίκηση και όχι μια ανακύκλωση του κάθε ανίκανου διορισμένου. Καλώ όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να μην πάνε ξανά γήπεδο. Καλώ όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να μην αγοράζουν τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού μας κατάντησαν εταιρεία χωρίς να είμαστε εταιρεία! Κάθε προϊόν και εταιρεία….

Λεφτά για τα κριτήρια ας σας δώσουν αυτοί που σας έβαλαν εκεί. Δεν μπορείτε κύριοι να θυμάστε τον ΟΜΟΝΟΑΤΗ μόνο όταν θέλετε λεφτά. Λεφτά για να κάνετε 16 μετεγγραφές ο ΟΜΟΝΟΑΤΗΣ δεν έχει να σας δώσει. Ζητήστε από τον στέφανο που σας έβαλε εκεί.

Παίχτες σαν τον Εζέ, Πέρες, Καπράλ, Μεντί, Καντούτσι, Ούρσουλτς που στοίχησαν πέραν των 400 χιλιάδων ευρώ έχουν θέση μόνο στην ομάδα του κόμματος σας ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να ξέρει ότι κάνετε σκέψεις για να παραμείνετε στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εάν είναι ποτέ δυνατό!!!!!

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Κάνε αποχή. Σταμάτα να πηγαίνεις γήπεδο. Σταμάτα να αγοράζεις τα προϊόντα τους , μην τους δώσεις τη ψήφο σου στις εκλογές όπου έχεις το δικαίωμα να ψηφίσεις και θα δεις ότι θα φύγουν.

Η ελευθερία θα έρθει ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ.

ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ