Home SPORTS NEWS Ρανιέρι: «Βολεύομαι και με το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ρανιέρι: «Βολεύομαι και με το Γιουρόπα Λιγκ»!

raniierii


Η Λέστερ πηγαίνει… τρένο για το πρωτάθλημα στην Αγγλία, θα εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν… χαλιέται και με τον Γιουρόπα Λιγκ!

Έχει τρελάνει τους πάντες φέτος ο Ιταλός τεχνικός και τώρα θέλει να τους αποτρελάνει με τις δηλώσεις του! Η Πρέμιερ Λιγκ μπήκε στην τελική ευθεία, οι «Αλεπούδες» οδεύουν ολοταχώς προς τον τίτλο, αλλά ο Ρανιέρι εξακολουθεί να κάνει (και να λέει) ό,τι μπορεί για να αποτινάξει τον τίτλο του φαβορί από την ομάδα του.

Η Λέστερ αντιμετωπίζει απόψε εντός έδρας την ουραγό Νιούκαστλ και ο Ρανιέρι δηλώνει ότι το βασικό για την ομάδα του είναι ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος που τέθηκε στην αρχή της σεζόν: η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

«Αφού σωθήκαμε, τώρα στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ Θα ήταν καταπληκτικό, απλά φανταστείτε το» είπε σοβαρολογώντας ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ κλπ. «Ίσως καταφέρουμε να προκριθούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ουάου, θα ήταν φανταστικό. Απλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά και τώρα στόχος μας είναι το Γιουρόπα Λιγκ» συμπλήρωσε ο Ρανιέρ και πάλι μιλώντας σοβαρά!

Πηγή: sdna.gr