Home TOP NEWS Ο μονόδρομος… προς τα καυτά εφταήμερα!

Ο μονόδρομος… προς τα καυτά εφταήμερα!

AG28-apoel-omonoia (134)


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισαν σελίδα και άρχισαν να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ματς μιας επιλογής. Από αυτά που χαρακτηρίζονται “must win”. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα, όχι τόσο βαθμολογικό, όσο ψυχολογικό.

Του Ανδρεά Βιολάρη – Η Σημερινή

Αν οι «πράσινοι» δεν κερδίσουν την πιο αδύναμη (και μοναδική χωρίς βαθμολογικό κίνητρο) ομάδα του α’ γκρουπ τότε δεν θα μπορούν να ελπίζουν σε πολλά ενόψει συνέχειας. Μια συνέχεια που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και ακόμα πιο καθοριστική.

Μετά την εξόρμησή της στο «Αμμόχωστος», η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να παίξει τη μισή σεζόν μέσα σε εφτά μέρες. Στις 2 Απριλίου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, για το πρωτάθλημα, και τέσσερις μέρες αργότερα οι δυο τους θα αναμετρηθούν και πάλι, σε άλλο γήπεδο και για άλλο θεσμό. Το καυτό εφταήμερο θα κλείσει με ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι, κόντρα στον Απόλλωνα (9 Μαρτίου).

Μέσα σε μία εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει πολλά, αλλά και να χάσει πολύ περισσότερα. Αυτά τα τρία ντέρμπι ίσως καθορίσουν την ευρωπαϊκή της μοίρα. Αν όχι, πιθανόν αυτό να συμβεί μερικές εβδομάδες αργότερα. Στον νέο καυτό κύκλο ντέρμπι, που θα ανοίξει με ντέρμπι στο «Παπαδόπουλος» (16/4), κλείνει με ντέρμπι «αιωνίων» (23/4) και ενδιάμεσα θα παιχτεί ο επαναληπτικός κυπέλλου με την ΑΕΚ (20/4, ΓΣΠ).

Τα ΚΑΥΤΑ… ΕΦΤΑΗΜΕΡΑ
2 Απριλίου ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ
6 Απριλίου ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (κύπελλο)
9 Απριλίου ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

16 Απριλίου ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
20 Απριλίου ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ (κύπελλο)
23 Απριλίου ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ