Home TOP NEWS Δημητρίου για τα κριτήρια Μαρτίου: «Είναι το μεγάλο μας ντέρμπι εκτός γηπέδου»

Δημητρίου για τα κριτήρια Μαρτίου: «Είναι το μεγάλο μας ντέρμπι εκτός γηπέδου»

Andreas-Dimitriou (4)


Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την ήττα από το Αποέλ: «Η ομάδα καλείται να ανασυνταχθεί, να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα πρέπει να υλοποιηθεί ο στόχος που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της και θέτει προτεραιότητα να κάνει ξανά ένα νικηφόρο σερί για να διασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ αξιολογείται και στόχος είναι να βελτιωθεί η ομάδα. Το ελάχιστο που δικαιούμασταν ήταν ο ένας βαθμός».

Για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, πλήρωσε την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι στις ευκαιρίες που βρήκε, αλλά και στα αμυντικά λάθη«Πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που φτιάξαμε. Δυστυχώς δεν αποφύγαμε κάποια λάθη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να λέμε πως δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ήταν δύσκολες στιγμές για μας, αφού έχει καιρό να κερδίσουμε αυτό τον αντίπαλο, αν και μπορούσαμε να κερδίσουμε σε πολλά παιχνίδια. Ήταν κάτι που μας ενόχλησε».

Για την προσπάθεια που γίνεται για εξασφάλιση της τρίτης θέσης: «Η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Είδαμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν νομίζω να φάνηκε ότι υπάρχει η διαφορά όσο είναι στα μπάτζετ των ομάδων. Ασφαλώς και η ομάδα μπορεί. Χρειάζεται να σηκώσουμε κεφάλι, να βελτιωθούμε και να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Η αρχή θα πρέπει να γίνει το Σάββατο με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα είναι εκτός οι Φλορέσκου. Μπαντιμπάγκα και Χριστοφή. Τον Ασσίς θα τον δούμε τις επόμενες 1-2 μέρες. Ανάλογα με την πορεία του ποδοσφαιριστή θα δούμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Είναι και ο Ράμος που είναι τιμωρημένος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέραν από τη νίκη».

Για τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στον Απρίλιο: «Είναι ένας εξαιρετικά καθοριστικός μήνας. Γεμάτος δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε καλό επίπεδο. Θέλουμε ν κλείσουμε τον μήνα με μια νίκη. Θα είναι δύσκολος ο μήνας αφού είναι και τα παιχνίδια κυπέλλου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Είναι το μεγάλο μας ντέρμπι εκτός γηπέδου. Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας και να βοηθήσει το σωματείο. Εκκρεμούν πληρωμές που αν δεν γίνουν, δεν θα περάσουμε τα κριτήρια. Είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εκεί που θέλουμε αν δεν περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου».

Για τη διαιτησία: «Αύριο τα δ.σ. θα πάρει αποφάσεις για το θέμα».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.com.cy