Home SPORTS NEWS Σενάριο για ανταλλαγή Χάμες – Αζάρ!

Σενάριο για ανταλλαγή Χάμες – Αζάρ!

hames


Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN» αναφέρει ότι είναι πιθανή η ανταλλαγή του Χάμες Ροδρίγκες με τον Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι είναι ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, ενώ ο Κολομβιανός έχει απογοητεύσει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του. Έτσι, με μία κίνηση επιτυγχάνεται διπλός στόχος για τους Μαδριλένους, αλλά φυσικά απομένει να συμφωνήσουν η Τσέλσι και οι δύο ποδοσφαιριστές. Κι ενώ για τον Αζάρ θεωρείται σίγουρο ότι θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη, αλλά ο Χάμες Ροδρίγκες ίσως να μην τρελαθεί με την προοπτική των «μπλε».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της Ρεάλ επιθυμεί να πουλήσει τον Κολομβιανό και στο πλαίσιο της,.. οικονομίας προτίθεται να τον προσφέρει ως αντάλλαγμα στους Άγγλους για να πάρει τον Αζάρ. Οι δύο παίκτες, μάλιστα, έχουν περίπου την ίδια αξία. Προς το παρόν, πάντως, καμία επαφή δεν πρόκειται να γίνει, καθώς θα πρέπει να επισημοποιηθεί ο νέος προπονητής των Λονδρέζων, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Αντόνιο Κόντε. Αμφίβολη παραμένει και η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας», καθώς με άλλο πριοπονητή τον πάγκο μπορεί να «κοπεί» ο Αζάρ.

​Πριν από μερικές ημέρες, πάντως, ο πατέρας του Αζάρ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον παίκτη να επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: sdna.gr