Home TOP NEWS Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες οι πράσινοι της Θεσσαλονίκης

Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες οι πράσινοι της Θεσσαλονίκης

Salonica


Ο σύνδεσμος της Θύρας 9 στη Θεσσαλονίκη ενημερώνει τα μέλη του πως έχει ξεκινήσει εκστρατεία συλλογής είδών πρώτης ανάγκης με σκοπό στήριξης προς τους πρόσφυγες και όσοι μπορούν καλούνται να βοηθήσουν. Αναλυτικά:

Οι μέρες που περνούν για κάποιους ανθρώπους είναι οι δυσκολότερες της ζωής τους. Βλέπετε τα ” αφεντικά ” αποφάσισαν να ξαναχαράξουν τα σύνορα, αυτή τη φορά με το αίμα των λαών της Μέσης Ανατολής. Ξεριζωμένοι από τα σπίτια και τις οικογένειες τους ψάχνουν για μια καινούργια αρχή και για μια καινούργια ζωή. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα μπαίνουν σε βάρκες, χωρίς καν να ξέρουν αν θα βρούν στεριά ή αν θα πνιγούν. Όσοι τα καταφέρνουν αναγκάζονται να ζήσουν σε αντίξοες συνθήκες και χωρίς χαρτιά, όσο οι γραβατομένοι αλήτες πίσω από κλειστές αλλά χρυσές πόρτες ” αδυνατούν ” να βρούν μια λύση και να τους δώσουν ελπίδα.

Για μας, που μεγαλώσαμε με την μεγάλη ιδέα του Α.Σ.Ο.Λ. είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτούς τους ανθρώπους, γι’ αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ στον σύνδεσμο θα μαζεύονται είδη πρώτης ανάγκης. ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ σε κάποιον που δεν έχει τίποτα και ζει σε σκηνές.

* Όσοι έχουν κάτι να προσφέρουν και δεν θα μπορούν το Σάββατο, μπορούν να στείλουν μήνυμα στην σελίδα για να τα βολέψουμε.

Υ.Γ 1 – Η βοήθεια όλων είναι αναγκαία.
Υ.Γ 2 – Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος.
Υ.Γ 3 – Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών.
Υ.Γ 4 – Χαρτιά σε όλους τους πρόσφυγες.

ΘΥΡΑ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ