Home SPORTS NEWS Mισθό 3,2 εκατομμύρια ευρώ σε ένα χρόνο πήρε ο Μπλάτερ!

Mισθό 3,2 εκατομμύρια ευρώ σε ένα χρόνο πήρε ο Μπλάτερ!

bl


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την… αμαρτωλή θητεία του Σεπ Μπλάτερ στην FIFA έρχονται στο φως. Μισθό που έφτασε τα 3,6 εκατομμυρία ελβετικά φράγκα, δηλαδή 3,2 εκατομμύρια ευρώ πήρε ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μόνο για το 2015, την χρονιά δηλαδή που σημαδεύτηκε από την αποκάλυψη των σκανδάλων διαφθοράς και την παραίτηση του άλλωστε σιχυρού άνδρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από την θέση του.

Τα σχετικά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η FIFA αποκαλύπτοντας τις υπέρογκες απολαβές του Μπλάτερ. Όπως προκύπτει, επίσης, εκτός από τον… βασικό μισθό, ο Ελβετός έλαβε επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τα περίπου 40 χρόνια προϋπηρεσίας του στην Ομοσπονδία.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές είχε ζητηθεί, ο Μπλάτερ αρνιόταν κατηγορηματικά να δημοσιοποιήσει τις αποδοχές. Με την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζιάνι Ινφαντίνο φαίνεται πως ίσως τελικά γίνει πράξη το καθολικό αίτημα για διαφάνεια, ενώ ο νέος ηγέτης της FIFA έχει επισημάνει ότι θα περικοπούν οι μισθοί τόσο του ίδιου όσο και των άλλων υψηλόβαθμων στελεχών.

Πηγή: sdna.gr