Home SPORTS NEWS Στην Άιντραχτ το ντέρμπι των ουραγών

Στην Άιντραχτ το ντέρμπι των ουραγών

eintracht


Νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών αναδείχθηκε η Άιντραχτ, η οποία στη Φρανκφούρτη επικράτησε 1-0 του Ανόβερου και πήρε… ανάσα στην προσπάθειά της για παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό (είναι 10 βαθμούς πίσω), την ώρα που η Άιντραχτ παλεύει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Το Ανόβερο ήταν εκείνο που απείλησε πρώτο στο ματς, με τον Κάραμαν να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ στο 8′, αναγκάζοντας τον Χραντέτσκι σε δύσκολη επέμβαση. Η απάντηση έμελλε να έρθει με γκολ από τους γηπεδούχους, καθώς στο 33ο λεπτό ο Μπεν Χατίρα με ωραίο τελείωμα βρήκε δίχτυα κι «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Άιντραχτ είχε τα ηνία και διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, χάνοντας μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες, με Μπεν Χατίρα (66′, 71′), για να φτάσει σε ένα ακόμη τέρμα.

Το τελικό 1-0 έφερε την ομάδα της Φρανκφούρτης στους 27 βαθμούς, όσους έχουν Χόφενχαϊμ κι Άουγκσμπουργκ, με την τελευταία να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να υποδέχεται αύριο (20/3) την Ντόρτμουντ.

Πηγή: sdna.gr