
Ηταν πολλά, πάρα πολλά τα 13 ματς χωρίς νίκη για τη Λα Κορούνια, η οποία φρόντισε στον… τελικό με τη Λεβάντε να τα δώσει όλα και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο! Οι Γαλιθιάνοι βρέθηκαν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ με το 2-1 έσπρωξαν την αντίπαλό τους στη Σεγούντα!
Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ ξεπέρασε τη συντριβή στη Μαδρίτη και πέτυχε τη δεύτερη νίκη στα εννέα τελευταία στο Ριαθόρ! Στο 43′ ο Λουίς Αλμπέρτο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στο 50′ ο Ρόσι με γκολάρα πέτυχε το 1-1. Ηταν το δεύτερο διαδοχικό του Ιταλού φορ, ωστόσο δεν φάνηκε αρκετά για να δώσει στη Λεβάντε το κάτι παραπάνω! Ο λόγος; Στο 85′ ο Λούκας έκανε το σουτ, όμως ο γκολκίπερ, Μαρίνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



