Home SPORTS NEWS Ντιμπάλα: «Όνειρο για εμένα η Γιουβέντους»

Ντιμπάλα: «Όνειρο για εμένα η Γιουβέντους»

dibala


Η Γιουβέντους το καλοκαίρι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 32 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Πάουλο Ντιμπάλα από την Παλέρμο. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με την αγωνιστική του εικόνα και με τα 14 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα. Με τα επιτεύγματά του έχει καταφέρει οι φίλοι της ομάδας να ξεχάσουν γρήγορα τον Τέβες, ο οποίος επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 22χρονος φορ μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που ανήκει στη Γιουβέντους: «Για εμένα το να αγωνιστώ στη Γιουβέντους ήταν ένα όνειρο που τώρα έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ σημαντική ομάδα και να αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο κλαμπ σε ηλικία 22 χρονών είναι συναρπαστικό συναίσθημα. Αυτή η μεταγραφή ήταν ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου».

Στην συνέχεια ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: « Όταν έχεις είδωλο τον Μέσι και σου λέει ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο τότε είσαι πολύ περήφανος για τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι εργάζομαι σωστά και πρέπει να συνεχίσω να το κάνω. Ο Ρονάλντο δείχνει την ποδοσφαιρική του κλάση σε κάθε παιχνίδι. Πραγματικά, είναι ένας φανταστικός επιθετικός, μπορεί να μετατρέψει κάθε ευκαιρία σε γκολ».

Τέλος, αναφέρθηκε με λίγα λόγια στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης: «Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ έχει έναν καινούργιο προπονητή και είναι δύσκολο να λειτουργήσει η ομάδα στη φιλοσοφία που θέλει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα διαθέτει στο ρόστερ της σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ειδικά, η επίθεση αποτελείται από καταπληκτικούς παίκτες. Πιστεύω ότι η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα είναι οι ισχυρότερες ομάδες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και μία από αυτές θα κατακτήσουν τον τίτλο στον τελικό του Μιλάνου».

Πηγή: Sport-fm.gr