Home TOP NEWS Οι “πόρτες” του Νταμπίζα

Οι “πόρτες” του Νταμπίζα

dabizas


Από χθες τα ΜΜΕ γράφουν για συνάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με σκοπό να συζητήσουν την παραμονή του Γιαννιώτα και τη μεταγραφή του Μαρτίνες στο Αποέλ. Ο Ολυμπιακός διέψευσε βέβαια, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως το Αποέλ, έχει δουλέψει καλά την συγκεκριμένη δίοδο και πήρε παίκτες που του έκαναν τη διαφορά. Πριν τον Γιαννιώτα ήταν ο Ντε Βιτσέντι. Παρόμοια και η Ανόρθωση κατάφερε να κτίσει σχέση με την ομάδα του Πειραιά, αφού απέκτησε τους Πελέ, Μαρτίνες και Τζανακάκη σαν δανεικούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντίθετα, παρότι της προτάθηκαν σχεδόν όλοι οι προαναφερθέντες, δεν πήρε κανένα.

Ο Ολυμπιακός και γενικά η ελληνική αγορά, είναι μια πόρτα που περιμένουμε να ανοίξει για τα καλά ο Νίκος Νταμπίζας. Δεν εννοούμε προφανώς να ψωνίζουμε αποκλειστικά από την Ελλάδα και τον πρωταθλητή της, όμως υπάρχει μπόλικη ποιότητα και λόγω της γενικότερης κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μισθοί γενικώς δεν απέχουν από αυτούς που μπορούν να δώσουν οι κυπριακές ομάδες, με εξαίρεση φυσικά τον Ολυμπιακό. Σαν την ελληνική, υπάρχουν και άλλες ανεξερεύνητες αγορές από εμάς, που μπορούν να αποδειχθούν σωστά χρυσωρυχεία. Ως τώρα δεν είχαμε τον άνθρωπο να τις κάνει προσιτές, ο Νταμπίζας έρχεται να αναπληρώσει ακριβώς αυτό το κενό.

Μάλλον έρχεται ΚΑΙ για να αναπληρώσει αυτό το κενό, γιατί έχει δουλειά και σε άλλους τομείς. Έχουμε γράψει ξανά και ξανά, ότι χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και καλύτερη στελέχωση. Ταυτόχρονα, οι εκπτώσεις που κάναμε στους στόχους μας είχαν αντίκτυπο και στo DNA μας, έτσι ο Νταμπίζας θα πρέπει να βάλει πολιτικές και κανονισμούς, αλλά και να εμφυσήσει σε όλους τη νοοτροπία του πρωταθλητή.