Home TOP NEWS Θα χρειαστούν και οι 4

Θα χρειαστούν και οι 4

match-omonoia-salamina-kazamias (27)-bebe-assis


Όπως δήλωσε χθες ο Αντρέας Δημητρίου, ο Νούνο Ασσίς θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (και λογικά στην εντεκάδα), ενώ πιθανότητες έχουν και οι Μπεμπέ, Φλορέσκου και Μπαντιμπαγκά. Η διαθεσιμότητα τους, όπως και η επιστροφή του Ράμος θα είναι ότι καλύτερο για το Σέρβο τεχνικό, αφού εκτός θα είναι σίγουρα οι Μαργκάσα, Οικονομίδης, Χαφέζ που κιτρινίστηκαν, όπως και ο τραυματίας Χριστοφή.

Ειδικά στον άξονα παρουσιάζεται μεγάλο πρόβλημα αφού οι δυο που έπαιξαν βασικοί το Σάββατο στο Αμμόχωστος θα είναι εκτός στο επόμενο παιχνίδι. Ο Φυλακτού είναι ετοιμοπόλεμος και πρέπει να θεωρείται βέβαιος στο αρχικό σχήμα, με ένα εκ των Φλορέσκου και Μπεμπέ, όποιος είναι πιο έτοιμος βασικά, να τον πλαισιώνει. Αν κανείς τους δεν προλάβει, ίσως ο Μιλόγεβιτς να αναγκαστεί να παίξει πιο επιθετικά, με τον Ασσίς να παίρνει θέση κοντά στο Φυλακτού και τους Σέρινταν-Σκέμπρι να συνυπάρχουν μπροστά. Οποιοσδήποτε όμως μπορεί να αντιληφθεί το ρίσκο μιας τέτοιας παράταξης.

Όσον αφορά το Ράμος και το Μπαντιμπάγκα, η συμμετοχή τους μάλλον επηρεάζεται από τον άξονα. Αν ο Ασσίς παίξει τελικά επιτελικός, στα φτερά θα είναι οι Κιρμ και Σκέμπρι, έτσι ο Πορτογάλος με το Βέλγο θα ξεκινήσουν από το πάγκο. Μέχρι το ματς προφανώς μένουν πολλές μέρες και από βδομάδας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.