Home TOP NEWS Ένας… 50αρης πολύτιμος και αξιόπιστος

Ένας… 50αρης πολύτιμος και αξιόπιστος

Schembri


Ταυτίστηκε με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγαπήθηκε (τα τελευταία χρόνια) όσο λίγοι.

Άλλωστε, ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος βρίσκεται στο «τριφύλλι» από τη σεζόν 2012-2013, με ένα διάλειμμα έξι μηνών είναι αυτή τη στιγμή από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, GOAL 

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Μαλτέζος επιθετικός, έφτασε σε ένα σπουδαίο επίτευγμα που αντικατοπτρίζει πλήρως την προσφορά του στον σύλλογο.

Σε… τρεισήμισι σεζόν με την πράσινη φανέλα έχει σκοράρει 50 φορές σε παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και άλλη μία στην Ευρώπη (φέτος κόντρα στην Ντιναμό Μπαντούμι). Ο Σκέμπρι γνώριζε για το κολακευτικό για τον ίδιο στατιστικό στοιχείο και αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στους ερυθρόλευκους σχημάτισε με τα χέρια τους αριθμούς «5» και «0» για να δείξει στον κόσμο πως έφτασε τα 50 γκολ στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2012-2013 σκόραρε εννέα φορές, την επόμενη 17 (ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο), στους έξι μήνες της σεζόν 2014-2015 πέτυχε 11 γκολ και φέτος, έως τώρα, 13, ενώ απομένουν άλλα μίνιμουμ εννέα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκτός και αν οι πράσινοι προκριθούν στον τελικό, οπότε αυτά θα γίνουν δέκα.

Με αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό το πόσο πολύτιμος είναι ο Αντρέ Σκέμπρι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου η φυσική θέση δεν είναι αυτή του επιθετικού, αφού κυρίως αγωνίζεται στα άκρα, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα για την ομάδα του.

Το συμβόλαιο του Μαλτέζου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ο κόσμος επιθυμεί να τον δει ακόμη περισσότερα χρόνια με την πράσινη φανέλα και αν οι δύο πλευρές τα βρουν τότε θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Υπάρχει, άλλωστε, αμοιβαία επιθυμία από τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσουν μαζί.